Buck$Bizz

PENGENALAN ADS4BUCKS NETWORK SDN BHD


Ads4Bucks adalah portal iklan dan juga sebuah Program Afiliasi yang berfungsi untuk menyediakan kemudahan iklan untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan anda.

Objektif kami adalah untuk membuat portal ini menjadi halaman paling popular di dunia dalam urusan pembelian dan penjualan online. Melalui konsep 100% online, kami yakin bahawa misi kami akan tercapai.

Ruangan iklan dan kemudahan online yang disediakan oleh Ads4bucks boleh membantu anda untuk menghasilkan pendapatan yang lebih konsisten. Anda tidak perlu menjadi agen berdaftar kami untuk mengiklan produk dan perkhidmatan anda. Sesiapa saja boleh menempatkan iklan secara percuma.

Kami akan memastikan bahawa portal ini mendapat kunjungan yang tinggi dari pengguna internet sehingga membuatkan portal ini menjadi satu komuniti perniagaan yang sangat berjaya. Berbagai kegiatan, promosi, kompetisi dan lain-lain telah dirancang untuk membuat Ads4Bucks,  
“The Ultimate Address”.

PERANCANGAN MASA DEPAN:

* Ads4Tv – Internet TV
* Ads4Cafe
* Ads4Bucks Hypermarket
* Kemampuan Jaringan Ads4Bucks

Jaringan Ads4Bucks menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk memenuhi keperluan perniagaan yang mencabar di era internet yang serba cepat. Ini termasuk membangunkan strategi komunikasi dari awal, konsultasi dan eksekusi. Perkhidmatan kami sangat terbukti dengan kajian menyeluruh, peralatan up-to-date dan sistem.

Jaringan Ads4Bucks mempunyai rangkaian kenalan daripada pelbagai ahli dalam pelbagai industri. Hanya katakan dan kami menjamin anda perkhidmatan terbaik kami.

PERKHIDMATAN PEMASARAN

* Pengadaan Produk
* Graphics
* Grosir outsourcing
* Rekabentuk Undangan
* Rekabentuk pelan pemasaran MLM – Corporate dan Video Pemasaran
* Penciptaan Surat Penjualan – PowerPoint, HTML, Flash Presentations
* Rekaan Website / Portal
* Persidangan Collateral dan Handout
* Sessi Fotografi
* Perkhidmatan Percetakan

TECHNICAL DESIGN & CREATION

* Teknik dan Pengurusan Produksi – Rekabentuk Persekitaran
* SMS Technology – Rekabentuk Projek
* Web / LAN / Komputer – Tempat Desain/Tema
* Audio & Video Web casting
* Stage Design
* Perbankan & Payroll System
* Voice Over Scripting
* Supply Chain Management System
* Talent Casting
* Sistem Tuntutan Pemprosesan
* Web-Based Application Developments
* Audio
* Visual

Ini merupakan sijil berdaftar kami SSM dan SKMM membuktikan bahawa kami adalah sebuah syarikat yang SAH..


ADS4BUCKS CORPORATE

PENGERUSI ADS4BUCKS

Dr Hj Zainol Anuar bin Mohd Sharif mendapat gelaran Ph.D. di Control Engineering (khusus di Control dan Robotika) dan melayani Universiti Teknologi (UTM) sebagai pensyarah dan Associate Professor sehingga tahun 1991. Ia kemudian bergabung dengan sebuah syarikat awam, Golden Hope Plantations Berhad, sampai 1995, di mana ia mendapatkan pendedahan yang luas dalam perdagangan antarabangsa dan pengurusan syarikat. Sepanjang tahun ini, ia juga menghadiri pelbagai kursus yang relevan, seperti: Analisis Kewangan, Projek Pengendalian / Pengurusan, Pengeluaran Amalan, manajerial Grid Pengurusan dan Pemasaran Pengurusan.
Dr Zainol adalah pengasas Corporation Kembali Tentu (M) Sdn. Bhd, CEO pertama dan saat ini menjadi Pengarah Utama sejak Disember 2006. Sebelum Corporation Kembali Memang, ia sangat aktif dalam jualan langsung, khususnya MLM dan Jaringan, dan mencapai tahap tertinggi. Dia sangat aktif dalam persatuan dan telah menjadi Presiden Persatuan Malaysia Distribusi langsung (MDDA), 2005-2009.Dengan kebajikan sebagai Presiden MDDA, dia memberikan sumbangan dalam pelbagai jawatankuasa dan aktiviti di Jabatan Perdagangan Dalam Negeri & Consumer Affairs (MDTCA), Jabatan Kesihatan, Jabatan Kewangan, EPU (PM’s Dept) dan instansi terkait lainnya.
Selain itu, Dr Zainol adalah peduli terhadap perkembangan dan prestasi Sdn Bhd Rangkaian Ads4Bucks, khususnya program e-dagang dikenali sebagai Ads4bucks.com dan aktiviti berkaitan yang lain. Nya pengalaman luas dalam pelbagai bidang akan membantu dan menjamin Ads4Bucks Jaringan Sdn Bhd mencapai unjuran masa depan / sasaran.

PENGASAS ADS4BUCKS

En. Ameer NORAIZEEDIN Wahab A -Berpengalaman dan mencabar dalam Perniagaan dan kemahiran Pemasaran dan rangkaian lebih dari 15 tahun, Ameer spektakuler pakar dalam perancangan perniagaan syarikat dalam kreasi modul. Beliau berkhidmat PM Bank Group sebagai Pasukan Pengurusan Group beberapa tahun.
Ameer menyertai pelbagai pengurusan dan seminar motivasi hidup dan program yang diadakan oleh Biro Tata Negara, Outbound Sekolah (obs), dll Saat ini bentuk Ameer sebagai pembicara, motivator dan disajikan pelbagai latihan dan motivasi untuk pidatolembaga antarabangsa syarikat.
Latihan yang turun ke bumi sikap profil rendah dan penentuan quality membuat Ameer orang integriti tinggi dan ramah tamah dengan pelabur gergasi lain dalam industri ini.
Menjadi orang optimis ia percaya bahawa misinya untuk membangunkan Ads4Bucks sebagai salah satu Supermarket rangkaian masa depan akan dipenuhi dan membina sebuah komuniti besar sebagai pendapatan berlebihan sisi menguntungkan bagi semua individu di seluruh dunia. cita-cita-Nya adalah untuk menghasilkan jutawan lebih lanjut dan berkongsi idea dengan fikiran spektakuler yang lebih memilih perbezaan dalam kehidupan.


“You can be RIGHT & You can be RICH”

Segala Mudah Dengan Ads4Bucks!!!
Klik link d bawah untuk mengetahui lebih lanjut: